Lederen zonwering….

HET houdt niet op…

onze mooie collectie zonwering is uitgebreid met iets unieks…
LEDEREN JALOUZIËN…

De lederen jaloezie collectie van Koegler Interieur is samen geselecteerd met Patrizia Gucci, de dochter van het wereldbekende modebedrijf Gucci. Wil je iets exclusief voor je raam? Ga dan voor jaloezieën van leer. De
collectie bestaat o.a. uit stingray, krokodil en emoe leersoorten. Elke jaloezie wordt op maat gemaakt en
kan in wel 20 verschillende kleuren worden gestikt.

Exclusieve raamdecoratie
Leren jaloezieën van ZKoegler Interieur zijn verkrijgbaar in drie verschillende lamelbreedtes; 50, 70 en 90 mm. Deze exclusieve vorm van raamdecoratie is een eyecather in elk interieur. De jaloezieën zijn leverbaar in 30 kleuren in leatherlook én echt leer. Daarnaast is er de keuze uit 20 verschillende kleuren stiksels. Hierdoor zijn de jaloezieën af te stemmen op elk interieur.

Lederen jaloezieën van KOEGLER INTERIEUR
De leren jaloezieën worden uitgevoerd met een metalen bovenbak met bijpassende koof, omkleed met leer en een onderlijst. De lamel is aan de binnenzijde van hout omkleed en aan drie zijden gestikt met garen.

Bediening
Lederen jaloezieën worden standaard uitgevoerd met koordbediening. De 90 mm jaloezie wordt standaard geleverd met een eindloos koord. De bedieningskoorden worden kleurgecoördineerd geleverd zoals het ladderkoord of ladderband, zodat ze perfect passen bij de uitgekozen kleur. De leren jaloezieën zijn ook leverbaar met elektrische bediening. Deze wordt netjes weggewerkt in de bovenbak.

Nieuwsgierig geworden?

bij KOEGLER INTERIEUR kunnen we u er van alles over vertellen…..lede

Geef een reactie