WEER ONTERECHT BEKEURD… of toch niet?

HET IS WEER ZOVER,

We hebben het druk, de economie is ook aangetrokken in de woningstoffering branche, even nog snel de bestelwagen op de brug om een stukje tapijt in te laden.

Altijd opletten natuurlijk, want ja, we weten de toezichthouders liggen altijd op de loer, maarja we zijn aan het werk, en even een rol in de wagen laden moet toch kunnen.

Echter een overijverige toezichthoudster (die we op de fiets aan zagen komen, samen met een collega en een bodybuilder van een beveiligingsbureau, volgens mij haaglanden, maar weet niet zeker, trouwens wie betaald hem??) vond het toch wel helemaal fout om de wagen 2 minuten op de brug te parkeren… huh?? je liegt hij stond er vast langer! denk je nu… Maar nee hoor echt niet,oke nou ja, misschien 3 minuten maar langer echt niet.

Dus een bon!! (99,-) terwijl we met de gewichtige rol tapijt aankomen lopen, “we gaan gelijk weg hoor mevrouw zeggen we nog” helaas heeft dit geen resultaat GEWOON EEN BON..we blijven beleefd, (en nee komt niet door de bodybuilder)…

Maar mevrouw (nog steeds beleefd) we moeten inladen, hoe moeten we dan ff snel inladen?… advies van de toezichthoudster, “u kunt met uw auto vanaf de andere kant het winkelgebied in, en dan mag u voor uw deur parkeren om te laden en te lossen….

(voor degene die het niet weten, we zitten 6 mtr va de hoek)

Maar mevrouw dat is niet echt praktisch, het is een grote wagen (Mercedes Sprinter) en al die wandelaars en fietsers die links en rechts door de straten vliegen, en evt tegen de nieuwe bus aan zouden kunnen knallen, en collega’s (een politieagent) van u zeiden laatst,”zet gewoon ff op de brug”….

Wie weet het dan mevrouw? “dat weet ik niet maar hier is uw bon”

“Komop mevrouw doe niet zo moeilijk, volgende keer rijden we door de binnenstad” , we willen het verkeer niet ophouden in de Choorstraat, en niet in de weg staan voor eventuele hulpdiensten, (vandaag bijv. politie met hoge vaart door de straat gekomen).

“dan wachten ze maar even” zegt de bijdehand toezichthoudster, het is ongelofelijk hoe onlogisch zei reageert , maar we blijven nog steeds netjes.

Dan hebben we vandaag voor niks gewerkt zeg ik, “dat geloof ik niet, jullie verdienen genoeg !” zegt de ……  (ik blijf netjes)

moraal van het verhaal,

“wie werkt wordt gestraft“, en wie geen baan kan vinden…..die gaat bij de toezichthouders*, die overigs geen last hebben van enig inzicht in situaties….

* waarom zou je het anders doen?

 

 

Eén gedachte over “WEER ONTERECHT BEKEURD… of toch niet?”

Geef een reactie