Traprenovatie… PVC, HOUT, MARMOLEUM….of gewoon tapijt (alles kan)

PVC OP JE TRAPPEN
 
Nieuw of reeds bestaand, recht of wentelend, klassiek of modern … Je trappen renoveren met PVC stroken is makkelijk en betaalbaar. Met onze speciale profielen kan je je trappen afwerken zoals jij het graag ziet. De handen uit de mouwen steken schrikt je niet af? PVC kan je in één dag leggen en geven heel weinig stof.
 
 
VINYL/PVC KAMERBREED OP JE TRAPPEN
 
Het ruime assortiment vinylvloerprofielen van KOEGLER INTERIEUR zijn compatibel met elk type trap. Klassiek of hedendaags? Een trap met bochttreden en tussenbordessen? Geen punt: zolang de planken vastgelijmd zijn, is vinyl/PVC KAMERBREED de juiste keuze.
 
 
HOUT OP JE TRAPPEN
 
Van rechte trappen of wenteltrappen tot treden met of zonder trapneus: houten overzettreden zijn geschikt voor alle types trappen. Wat maakt ze zo bijzonder? De passende kleuren(40) zorgen voor een vloeiende overgang tussen je vloer en de trap. Natuurijk zijn de vakmannen van KOEGLER INTERIEUR bereidt ze te plaatsen!

Geef een reactie