de Pandaberen komen eraan….

De panda’s komen eraan, dus ook de bamboe moet aangesleept worden, want ze lusten wel wat.

koegler interieur

Wat veel mensen niet weten dat bamboe niet alleen door panda’s fijn worden gevonden, maar ook wordt gebruikt voor duurzame vloeren. van bamboe zijn een milieuvriendelijke keuze.

koegler interieur

Bamboe is volledig afbreekbaar en groeit snel, waardoor het vaker geoogst kan worden. Een bijkomend voordeel is dat bamboe meer CO2 opneemt dan hout en meer dan 35 procent meer zuurstof creëert dan bomen.

 

 

Een duurzame vloer? Vervang het tapijt door bamboe. Een traditionele tapijttegel zorgt voor een gemiddelde uitstoot van 12 kilo CO2 per vierkante meter, terwijl bamboe doorgaans klimaatneutraal is. Een vloer van 50 vierkante meter levert zo een winst op van 600 kilo CO2.

Een voordeel van tapijt is natuurlijk wel dat het lekker zacht als een pandabeer is en veel warmer is dan een harde vloer, dus minder stookkosten oplevert, ook dit is duurzaam, voor tapijt kunt u een duurzame natuurlijke vezel kiezen, zoals bijvoorbeeld wol, sisal of katoen….

Kom gerust bij ons langs, we hebben het allemaal in onze showroom.

koegler interieur bamboo vloer
koegler interieur bamboevloer

Geef een reactie